tələbələrimiz “Güclü natiq hər işdə bacarıqlı insan deməkdir” layihəsində

Filologiya faküləsinin tələbələri 24 noyabr 2016-cı ildə universitetin I tədris binasında təşkil olunmüş “Güclü natiq  hər işdə bacarıqlı insan deməkdir” adlı layihədə iştirak etmişdir.

Tədbirin gedişində universitetin  Humanitar məsələlər üzrə prorektoru, dosent Gülsüm Fətəliyeva, Samux rayon Heydər Əliyev mərkəzinin drektoru Aygün Həsənzadə, layihənin kordinatoru Cəfərova Ulduz, layihənin təlimçisi Cabarlı Arzu çıxış edərək natiqlik sənəti haqqında təsuratlarını bildirmişdir.

Layihənin həyata keçirilməsində başlıca məqsəd  Respublikada gənlərlə bağlı iş sahəsində mövcud olan problemləri nəzərə  alaraq, gənclərin  natiqlik qabliyyətinin inkşafı, məlumatlılıq səviyyəsinin yüksəldilməsi , gənclərin ictimai həyatda rolunun artırılması, onlarla liderlik kefiyyətlərinin formalaşdırılması və təsəbbüskarlığının dəstəklənməsi vasitəsiylə gənclər işinin inkşaf etdirilməsindən ibarətdir.